Lichtjestocht in de binnenstad op 24 december ‘A christmas carol’

Loop je ook (weer) mee met de lichtjestocht?
Op kerstavond 24 december a.s. is er voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar weer een lampionnenoptocht in kerstsfeer door de Dordtse binnenstad.

Je bent, samen met je ouder(s)/verzorger(s), van harte welkom om mee te lopen.
Je kunt zelf een lampion meenemen, maar ze worden ook uitgedeeld.
De lichtjestocht start om 18.00 uur.

Starten kan op 3 punten: Leger des Heils (Kasperspad 28), Remonstrantsekerk (Cornelis de Wittstraat 28) of de Kruiskerk (Vrieseweg 64).
Zo ontstaan er slingers van lichtjes die (om ca. 19.30 uur) bij elkaar komen in de Wilhelminakerk (Blekersdijk 41).
Centraal in deze lichtjestocht staat het verhaal ‘a christmas carol’ van Charles Dickens. In iedere kerk hoor/ beleef je een deel van het verhaal.
De lichtjestocht duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Meedoen is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
We verwachten dat er, net als vorige jaren, weer veel kinderen, ouders en begeleiders meelopen. Dus zorg dat je op tijd bent!

Op www.lichtjestochtdordrecht.nl staat meer informatie en is de looproute aangegeven.