Wil op Zondag 28 januari 2018

Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep.

Soms word je opeens geraakt door iets. Iets waarvan je van te voren niet had gedacht dat het zou kunnen gebeuren. Dat overkwam mij in november vorig jaar. Het leek mij leuk om eens een dienst te bezoeken van mijn vakcoach uit het derde jaar van mijn opleiding. In die tijd was zij geestelijk verzorger in een instelling. Nu is zij weer gemeentepredikant. Leuk om haar weer te zien, maar ook goed om te voelen dat zij zo op haar plek is in deze gemeente. Je merkt aan alles dat daar haar hart ligt. In deze dienst werden liederen uit Iona gezongen. Ik werd geïnspireerd door de dienst, de liederen en de uitstraling van mijn collega. In het kader van ons jaarthema dacht ik, kan ik deze weg ook volgen. De lezing van vandaag leent zich ervoor. Een verhaal van Jezus, die ons voorgaat op zijn weg door Galilea. Ook wij zingen liederen uit de traditie van Iona, de cantorij helpt ons op weg. De melodieën zijn zo toegankelijk en ik geniet van de teksten. De cadans ervan nodigt je uit om op weg te gaan. Gaat u/gaan jullie met mij mee?

Pastor Lianne van der Wel