Wil op Zondag 13 mei 2018

Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf te beluisteren op de site van kerkomroep.

Wezenzondag valt dit jaar op moederdag; wat je noemt een spannende combinatie. De zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren prikkelt om woorden te geven aan de samenhang van ons bestaan. Van wiens liefde en steun leven wij?
De Schriftlezing uit Genesis 9: 8-17, over een kleurrijke boog in de wolken, zet ons denken op het goede spoor. In Johannes 17: 20-26 horen we hoe Jezus dat spoor diepgang geeft.

In deze dienst zal Julia gedoopt worden. Zij is, met de fraaie namen Julia Hannah Ignatia Francina, dochter van Perry en Maria Pals-Hoogvliet. Maria is ‘opgegroeid’ in de Wilhelminakerk en al wonen ze nu in Zevenbergen, dat (kerkelijk) thuisgevoel willen Perry en Maria samen ook meegeven aan hun dochter. Een leven vanuit vriendschap met God, en zo in vriendschap met mensen.

ds. Michiel de Zeeuw