Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep

Bij de dienst: ‘Een wereld te winnen’

Zondag 26 juni vieren we een overstapdienst. Twee jonge gemeenteleden maken de overstap naar een volgende fase in hun leven. Een verandering van school, een stap verder dan de kindernevendienst, een ander soort betrokkenheid op de wereld rondom. De gemeente waar ze deel van zijn viert die stap rondom hen mee. Dit keer gaat het in de overstapdienst om twee sportieve meiden, Emma en Veerle. In de Schriftlezingen, 1 Korinthiërs 9: 24-25 en 2 Timotheüs 2: 5,  gaat het in dat verband over een wedstrijd en spelregels en wat dat met geloven in God te maken heeft. Maar ook: met welke verwachtingen gaan we de wereld tegemoet? Bij de voorbereiding van deze dienst hebben Veerle en Emma een groot doek beschilderd met daarop iets van de ‘hordes’ die al genomen zijn tot nu toe. ds. Joke van Voorst