Welkom in de Wilhelminakerk!

Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep .

In het kader van de expositie “Van letter tot leven” is er op zondag 18 november 15.00 uur een lezing door Anikó Ouweneel-Tóth. De titel van haar lezing is veelbelovend: ‘Internationale pelgrimageroute met beeldende kunst’. Cultuurhistorica Anikó Ouweneel-Tóth is bekend van haar blogs op het raakvlak van kunst, religie en cultuur. Zie bijvoorbeeld https://lazarus.nl/author/aouweneel/

Op woensdag 21 november vindt om 19.30 uur een Kunstvesper plaats in de Wilhelminakerk, voorganger is ds. Kees Streefkerk. Het is de derde van drie kunstvespers, waarin bij de schoonheid van een aloude liturgie een kunstwerk van de expositie speciaal wordt belicht

ds. Michiel de Zeeuw