Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van
dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van
Kerkomroep .

Bij de dienst

In een sfeervolle Wilhelminakerk, -de Kerststal staat kleurrijk op u en jou te wachten-, luisteren we zondag 16 december naar geloofsgetuige Sefanja (3:14-20). Tegen de achtergrond van een scherpe diagnose over een ziek geworden stad, een ontspoorde samenleving, deelt hij toch een hoopvolle verwachting: “De HEER, je God, zal in je midden zijn”. Hoe kun je zo kritisch zijn en tegelijk al genieten van de aanstaande verandering?

We vieren het Heilig Avondmaal, als een met ons gedeelde weg naar verandering.

In deze dienst genieten we met extra aandacht van het orgelspel van organist Emile Noothout. Hij speelt voor het laatst als een van de organisten van de Wilhelminakerk, aangezien hij onlangs is verhuisd. Met dank voor zijn inzet wensen we hem een goede tijd toe in zijn nieuwe woonplaats.

Michiel de Zeeuw