Van 19 januari tot 2 februari wordt de Actie Kerkbalans 2019 gehouden. Deze jaarlijks terugkerende actie is bedoeld om de financiële situatie van met name de eigen wijkkerk, gezond en stabiel te houden. Het thema van de actie van dit jaar is dan ook net als vorig jaar: ‘Geef voor je Kerk’.

Het is onze grote wens om door te kunnen gaan met waartoe we ons geroepen weten: kerk te zijn in het hart van de samenleving in de stad en op de Staart.
Onze vraag is dan ook of u ook dit jaar wilt bijdragen voor uw kerk en gemeente. Uw bijdragen komen geheel ten goede aan de eigen wijkkerk.

Weet ook, dat uw gaven aftrekbaar zijn van de belasting. Het kerkkantoor kan u hier nader over informeren.
Doet u weer mee? Dan kunnen we de plek blijven, in het hart van de Dordtse samenleving, waar het grote verhaal van God en mens wordt verteld, geleefd en doorgegeven.

Via de links hieronder kunt u de volledige wijkbrief en de folder van de Actie Kerkbalans 2019 vinden.

AKB 2019 WK-PK-wijkbrief

PGD folder Kerkbalans