Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep .

Bij de dienst
Scholieren en andere jonge mensen demonstreren op steeds meer plaatsen voor een stevig klimaatbeleid. ‘Gun ons een toekomst, gooi niet alles weg!’ Aanstaande zondag staat de (12 x 10) kerkdienst vanuit dat besef in het teken van duurzaamheid. We benutten daarbij het beeld en voorbeeld van de bijen. Imker Theo de Rooij en andere gemeenteleden die betrokken zijn bij duurzaamheid en groene kerk bieden ons een venster. Het uitzicht op schoonheid, kansen en keuzes ontvangt vanuit de Schriftlezingen extra licht. We lezen over Noach die het venster in de ark durfde openen, de realiteit onder ogen durfde zien. Zo probeerde hij in vertrouwen en met hoop te leven. Kun je hoopvol leven in een wereld die overstroomd was en is door zelfzucht?
Hoe de kracht van verandering ook in kleine keuzes kan ontkiemen klinkt door in de gelijkenis van het mosterdzaadje. Hoog tijd om te gaan planten (zie in de WilOpZondag de suggesties van een van onze diakenen). We komen samen in een kerkgebouw dat met uw hulp misschien binnenkort voorzien is van zonnepanelen… ds. Michiel de Zeeuw