Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep .

Een fijn Paasfeest gewenst

De feestelijke Paasmorgendienst wordt muzikaal omlijst door de Wilhelminakerkcantorij, met onder meer het lied ‘Wij mogen hier opnieuw beginnen’. De treffende regels daaruit ‘vanuit wat was nu verder gaan tot waar de liefde ons kan brengen’ zetten de toon voor deze dienst. Het bevrijdende spoor waar we, na Veertigdagen met een rijke Stille Week, bij zijn uitgekomen. Peter de Jong leest Jesaja 51: 9-11, woorden vol ontzag voor de bevrijdende kracht van de Levende. De evangelielezing is uit Johannes 20. Daarbij kijken we naar een bijzondere tekening van Janpeter Muilwijk. Dit seizoen maakten we op twee avonden kennis met zijn inspirerende werk.

In de kerkzaal laten de kinderen ons iets zien van hun bouwwerken over Jeruzalem. Wanneer u voor of na de dienst een kijkje neemt vraag dan gerust toelichting aan een van de kinderen. In deze dienst helpen de kinderen bovendien bij het inzamelen van de spaardoosjes voor Kerk in Actie. ‘Tot waar de liefde ons kan brengen’.

ds. Michiel de Zeeuw