Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep .

Bij de dienst

De kerkdienst staat vandaag in het teken van de zon. Dat zou kunnen zijn omdat dit zogenoemd de eerste zondag van de zomer is. Concreter is de aanleiding dat we graag een groene kerk willen zijn. Het kerkdak van de Wilhelminakerk is, vanaf de straat onzichtbaar, inmiddels gevuld met zonnepanelen. Deze stap in de richting van duurzamer kerk-zijn wordt in deze dienst gemarkeerd. Op veel manieren wordt gespaard voor dit jubileumcadeau van de kerkgemeenschap.

We lezen uit Jozua 10 over zonneschijn als beeld van extra tijd, om te doen wat belangrijk is. Uit Efeze 3 lezen we over kracht, die nodig is om vol te houden. Een speciaal feestelijk element is de muzikale bijdrage van Leo Aalders. Hij zingt liederen van zijn nieuwe CD ‘Kom zoals je bent’. U kunt die fraaie CD deze zondag voor slechts een tientje aanschaffen. De opbrengst van die CD schenkt Leo aan de spaaractie voor de zonnepanelen.