Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de activiteiten die horen bij het jaarthema ‘Hier is een stad gebouwd’. De aanbodkrant is te downloaden via onderstaande link

Antwoordkaart - kansen vanuit de Kerk in 2019-2020

Hier is een stad gebouwd

Ik doe graag mee met:

Oefenen in het geloofsgesprek (boekje Maarten Wisse), bij voorkeur op een ochtend (Aanbodkrant blz. 3)Oefenen in het geloofsgesprek (boekje Maarten Wisse), bij voorkeur op een avond (blz. 3)Dinsdagmiddagkring, met Eline van der Giessen (blz. 3)Samen een deel van een kerkdienst voorbereiden bij het jaarthema en lied 'Hier is een stad gebouwd' (blz. 3)Gesprek over boek 'God, iets of niets', dinsdag 8 oktober, met lezing van Ieke van As (blz. 4)Leerhuis: 'De Gooische Bijbel' en '75 jaar na Bonhoeffer' (blz. 5 en 6)Samen boeken lezen op 25/9, 19/11, 19/2 en 12/5 (blz. 6)Muziek onder woorden, met Rob Landman (donderdagen) (blz. 7)In gesprek gaan: graag een persoonlijk bezoek thuis