Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep .

Bij de dienst

In deze adventsdienst kijken we naar Nazareth, waar we getuigen zijn van de geboorteaankondiging van Jezus. Maria, een jong meisje, krijgt een onverwacht en nogal bijzonder bezoek, namelijk van een engel. Deze engel heeft een bijzondere boodschap voor haar: zij wordt op korte termijn de moeder van de Messias. Dit is eigenlijk een onbegrijpelijk verhaal in een wereld die totaal van de onze verschilt. Maar, zullen we ons in deze dienst afvragen, verschilt die wereld wel zo veel van de onze? Tevens zullen we bezien wat dit verhaal met óns te maken heeft.