Welkom bij de gemeente rondom de Wilhelminakerk! Helaas is de kerkdienst afgelast i.v.m. het coronavirus.

Zoals aangekondigd in de Wil op Zondag hebben we vandaag, zaterdag 2 mei, een kerkdienst opgenomen in de Wilhelminakerk. U kunt deze kerkdienst bekijken via YouTube met deze link: https://youtu.be/t8hDVl5ec2s
De link is niet openbaar. Dat betekent dat de film niet te vinden is door er op te zoeken in YouTube. Hij is alleen te bekijken voor iemand die de link heeft.

Vandaag hebben we filmbeelden opgenomen en hebben we apart het geluid opgenomen. Helaas liepen die twee niet synchroon en daardoor lukt het nu nog niet om filmbeelden en geluid te combineren. Als alternatief hebben we fotobeelden van vandaag gecombineerd met het geluid van de kerkdienst. Hopelijk voelt u zich zo toch weer een beetje thuis in de Wilhelminakerk. Wij gaan snel verder om de volgende kerkdienst goed op video te krijgen.

Lees hierbij onze zondagsbrief door hier te klikken.