Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep en te zien op youtube.

Bij de dienst

En elk zijn naam in vrede draagt…

Dat is het thema van de dienst op 22 november. Het is een bijzondere dienst. Op deze Eeuwigheidszondag gedenken we degenen die ons dit jaar ontvallen zijn. We noemen hun namen en steken een kaars aan. We willen dat onze naam gekend is, nu, tijdens ons leven, maar ook na onze dood. God heeft onze naam in de palm van Zijn hand geschreven en deze wordt dus niet uitgewist. Dat moge ons troosten! In deze dienst denken we samen met ds. Frits Renes na over dit boeiende onderwerp. Frits Renes is theoloog en neerlandicus en woont in Rotterdam. Hij is per 1 januari jongstleden met emeritaat. Tijdelijk is hij als predikant voor pastorale bijstand parttime verbonden aan De Open Hof in Oud-Beijerland.