Aswoensdag is het begin van de 40-dagen tijd of vastentijd. Vanouds de tijd van boetedoening en bezinning op ons leven. Het thema dat we voor deze tijd hebben gekozen is Levensweg. We bezinnen ons op onze levensweg en waar die raakt aan de weg van Jezus. Dat gaat over welke dingen we doen in ons leven en hoe we die doen. Ēn we zoeken de verdieping door na te denken over onze geestelijke weg. Waar is ons hart, onze ziel op gericht? Wat zijn onze drijfveren? De profeet Joël schrijft: Daarom – spreekt de HEER –, keer nu terug tot mij met heel je hart en begin te vasten, te treuren en te rouwen. Niet je kleren moet je scheuren, maar je hart.

Welkom in de Wilhelminakerk! U vindt de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van  Kerkomroep en te zien via youtube.