Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De dienst is live en achteraf mee te luisteren op de site van Kerkomroep en te zien via youtube.

Bij de dienst:

Op woensdag 17 februari begon de lijdenstijd. In deze periode, die veertig dagen duurt, gaan we op reis met Jezus en zijn volk. De reis naar het beloofde land is lang, en het is onderweg niet altijd makkelijk. Lijden, zorgen en moeite horen daarbij. Het vooruitzicht van vrede, recht en licht maakt dat gelukkig wel de moeite waard. Vaak gaat het in de lijdenstijd over Jezus en zijn lijden. De Zoon dus. Of over de moeiten van het volk van God onderweg door de woestijn. We zouden dan bijna vergeten dat er nog iemand lijdt. Wie dat is, en waarom dat is – dat hoor je deze zondag.

Axel Rooze