Helaas is de Paaswake niet toegankelijk voor kerkgangers.

De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is om 21.30 uur te volgen via livestream, via de link

www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg

De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep:

In de dienst laat op de avond van Stille Zaterdag, de Paaswake, maken we mee dat we vanuit het donker zien dat het licht wordt. Na het lijden, de moeiten en de pijn, door de diepten van de dood gloort al merkbaar het licht van het nieuwe leven. Het licht van Pasen.

In deze dienst wordt u uitgenodigd om thuis ook een kaars aan te steken en zo mogelijk het licht door te geven aan allen die samen met u de dienst volgen. Als u mee wilt doen, leg dan alvast een kaars (of kaarsen voor iedere aanwezige) klaar. U kunt de kaars in een kandelaar plaatsen tijdens de dienst.

In deze dienst bevestigen wij ook onze doop, de zogenaamde ‘Vernieuwing van de doop’. U kunt, als u dat wilt, thuis op dezelfde manier meedoen.

Door de coronamaatregelen is alles ook nu weer anders dan anders. We hebben geprobeerd om het zo getrouw mogelijk te doen, maar zijn ook genoodzaakt aanpassingen te maken. We wensen u toe dat u zich erbij betrokken kunt voelen.

Hier vindt u de orde van dienst.