Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Wij maken enerverende tijden mee, in eigen land en op wereldschaal. Dat laat zich vergelijken met de enerverende geschiedenis van Israël in Bijbelse tijden, waarin het volk met vele dramatische situaties te kampen had. Men heeft daarin toevlucht gezocht in Gods bescherming. Psalm 57 en Psalm 93 getuigen daarvan. Zij zijn onderdeel van de dienst. In het Nieuwe Testament is er een concrete parallel in het verhaal van de storm op het meer in Marcus 6. We kijken intensief naar de rol van Jezus in dit verhaal.

ds. Adri van der Wal