Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken.

De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link

www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg

De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep:

Bij de dienst

Is het startzondag? Zo noemen we het niet, maar we starten wel weer. Na een jaar waarin we steeds terughoudend moesten zijn, mogen we weer opnieuw beginnen. Bijzonder wordt het zeker, want de startkrant wordt gepresenteerd, de oudste kinderen van de kindernevendienst maken de overstap naar de jongeren en Hidde mag de doop ontvangen.

Het thema “Wees welkom” past steeds treffend. Dat geldt voor ons allemaal. Zo heb ik het zelf de afgelopen tijd ook al ervaren. De gemeente is gelukkig niet helemaal nieuw voor mij, al is de opdracht dat natuurlijk wel. Ik hoop van harte bij te kunnen dragen aan de bloei van de gemeente, tot een nieuwe predikant beroepen is.

De teksten en thema’s zullen draaien om vertrouwen: durven God te vertrouwen? En mensen? En onszelf? Wat durven we aan en hoe snel vinden we het (te) riskant? Welk risico is verantwoord als je kunt geloven. Best spannend, toen en nu. Zeker in Dordt weten we wat het betekent als je de oversteek waagt.

De foto’s in de viering komen uit de Startkrant en zijn door gemeenteleden ingestuurd, geïnspireerd door het thema “Verrassend”.

Ds Roel Knijff