Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken.

De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg

De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Op de zondag tussen Koningsdag en 4 & 5 mei lezen we een visionaire maar verontrustende profetie en krijgen we een geschenk, samen met een opdracht. Een opdracht die we al sinds mensenheugenis kennen, maar nog altijd moeilijk vinden. 

Wat hebben die twee, de profetie en de opdracht, met elkaar te maken? En hoe kunnen we ermee verder? Daarover deel ik graag mijn gedachten tijdens de overdenking. Ook de andere onderdelen van de dienst zijn op deze lezingen en hun betekenis afgestemd. Met als eindvraag: Wat doen wij?   

ds. J.W. Douwes