Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken.

De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Kerkdienst “De duif aan het woord”

Zondagmorgen 26 juni een dienst waarin de duif centraal staat. Met Pinksteren ging het over de heilige Geest en de duif is daar vaak het beeld van. In verschillende bijbelverhalen komt die duif voor. In deze dienst zal de duif ons zijn (haar?) verhaal vertellen, wandelend, of beter vliegend, door de verschillende bijbelverhalen heen. Het wordt een heel afwisselende dienst van lezen, kijken, luisteren en zingen. Geen klassieke preek, maar de verhalen dichtbij gebracht vanaf heel verschillende plekken in de kerk. Want de duif zit niet stil en laat zich niet vangen.

Een dienst over in beweging komen en vrij zijn, bewegelijk en speels, om zelf ook in beweging te komen en je te laten inspireren.                               Pieter Flach