Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Deze zondag volgen we het rooster van de Eerste Dag dat ons een lezing aanreikt over de navolging van Jezus. Wie Jezus wil volgen moet er wel wat voor over hebben. Ja, die moet zelfs breken met zijn familie. Staat dat er echt? (Nee). Wat staat er dan wel? (Jezus op de eerste plaats zetten). Vraagt dat niet (te) veel? Geloven als móeten? Paulus en Luther voelden zich juist, eindelijk, vrij! Het evangelie is een vrolijk woord! Over navolging gesproken: In deze dienst mag ik een diaken bevestigen en een Taakdrager in het diakonaat aan u voorstellen. We zingen haar lievelingslied: ‘Ga nu heen in vrede, ga en maak het waar’. ‘Amen’, denk ik dan. Een inspirerende dienst wens ik u.

Ds Hans van der Sterre