Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Vandaag is het Israëlzondag, dan vieren we onze verbondenheid met het volk Israël. We staan dan stil bij het feit dat we een groot deel van de Bijbel via hen hebben gekregen en dat ook de Here Jezus Christus uit dat volk is geboren. We zullen bewerkingen van liederen van Israël zingen, die kennen wij als de ‘psalmen’. Het thema van de preek is ‘Geloven = samen Gods wegen gaan’. We lezen Psalm 95, daar gaan we bekijken hoe Israël dat deed. We lezen ook een stukje uit de 2e brief aan Timoteüs, waar Paulus beschrijft hoe Timoteüs en de mensen die bij hem stonden de weg van God probeerden te gaan. Ik hoop jullie zondag te ontmoeten!

René Wichers