Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Als er iemand is in de bijbel die balans gezocht heeft tussen erbij horen en anders zijn is het Jacob. Het begint al met dat hij ongeveer de tegenpool is van zijn broer. Zijn leven lang zoekt hij naar zegen, maar dit komt niet zonder worsteling op zijn pad.

Elk van ons heeft wel iets dat u anders heeft of ervaart dan de meeste mensen. Dit kan gaan om iets in uw uiterlijk of juist uw gevoelsleven. Weet u nog wanneer u merkte dat u op een bepaald vlak niet gemiddeld was?

Zangeres Froukje verschilt van het gemiddelde door dat zij verliefd kan worden op zowel mannen als vrouwen. Zij maakte een Nederlandstalige cover van Same Love (origineel Macklemore, Lewis en Lambert).

In dit lied verwoordt zij krachtig wat wij in deze regenboogviering willen vieren:

Onder alle angst is er de liefde die we delen

En er is veel kapot gegaan maar ook tijd om te helen

Tijd om te voelen dat we goed genoeg en wenselijk zijn

Tijd om te zien dat alle mensen menselijk zijn


De voorbereidingsgroep Regenboogviering