Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Vandaag is het 30 oktober, de dag vóór Hervormingsdag. We lezen de Psalm waarop het Lutherlied gebaseerd is.  We zijn met de apostel Paulus in Athene. Paulus is daar tegen wil en dank, en geeft zijn ogen en oren de kost. Hij raakt in gesprek, en probeert aan te sluiten bij zijn luisteraars. Die zijn zeer geïnteresseerd in nieuwe inzichten. Ze nodigen Paulus uit zijn verhaal te doen. Kort samen gevat: ‘In  God leven we, bewegen we en zijn we’. Dat is een waardevol besef. Dat alles wat we doen in Hem gevat is. We mogen ons daar bewust van zijn en worden. Een onvoorstelbare werkelijkheid!

Charlotte Inkelaar – de Mos