Welkom in de Wilhelminakerk! Lees hierbij onze zondagsbrief met daarin de orde van dienst door hier te klikken. De kerkdienst uit de Wilhelminakerk is te volgen via livestream, via de link www.youtube.com/channel/UC_42ZhZhL-V0d2RyTRthpHg De dienst is ook te beluisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10663

Bij de dienst

Vandaag lezen we over Johannes de Doper (Matteüs 11: 2-11), die zich afvraagt of Jezus wel de mens is die verwacht wordt. Beetje vreemd: zo’n twijfelachtig mens is de Doper nooit geweest. Maar misschien horen we in die vraag meer de mensen van wat later die zo hun twijfels hadden. Hoe het ook zij: het Evangelie voor deze zondag vertelt in ieder geval dat twijfelen mag, en dat is heel wat waard. Je kunt er zelfs door groeien als mens. Het antwoord op de vraag van Johannes vraagt wel enige aandacht. Bij eerste horen mooi en troostrijk (en ook wel een beetje zweverig), maar pas op: er zit iets in verstopt. Kees Streefkerk