Welkom op de website van de gemeente rond de Wilhelminakerk en de Petruskapel

We zijn een veelzijdige gemeente, een kerkgemeenschap in Dordrecht die open en gastvrij wil zijn naar alle kanten. Voelt u zich hartelijk uitgenodigd om rond te zien en informatie te vinden. Bovenal om aanwezig te zijn bij activiteiten en kerkdiensten.

Kerkdiensten

In navolging van de versoepelingen van de overheid die door de PKN zijn overgenomen zijn er vanaf nu weer 60 bezoekers welkom zijn in onze kerkgebouwen tijdens de kerkdienst, medewerkers niet meegeteld. U kunt zich telefonisch of via de volgende link aanmelden voor de eerstvolgende kerkdienst:

Aanmelden kerkdienst

Natuurlijk blijven de regels rondom corona wel gelden, dus als u klachten heeft die op corona wijzen, blijft u dan wel thuis. En in de kerk: handen wassen bij binnenkomst en voldoende afstand houden. Ook zal bij de ingang van de kerk een aantal gezondheidsvragen gesteld worden.

Ook blijven de diensten vanuit de Wilhelminakerk live te volgen op Youtube of via Kerkomroep.

Nieuw hier?

Wees welkom! Als u nieuw bent in onze stad of wijkgemeente is er een informatiemap voor u beschikbaar. U kunt op de volgende manieren aanhaken binnen de gemeente.

Bezoek een kerkdienst

Na de dienst is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee. Bij de statafel in het midden van de ontmoetingsruimte is iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bezoek ontvangen?

Heeft u behoefte aan bezoek? Omdat u kennis wilt maken met onze gemeente of om een andere reden:

Bezoek de kennismakingsavond

Ieder seizoen wordt er een avond georganiseerd waar nieuw ingeschreven gemeenteleden kennis kunnen maken met de Wilhelminakerk.