Herstel naar beginwaardes

jun

Ds. Michiel de Zeeuw

10:00 uurWilhelminakerk

Gedenken kan op een bepaalde dag. Gedenken kan ook door toe te leven naar een bepaalde datum. Voor het op 23 november 2019 honderdtwintig jaar geleden is dat de Wilhelminakerk in gebruikwerd genomen leven we gemeentebreed en een seizoen lang toe naardie datum. Vieren dat je al zolang de kans krijgt om samen kerk te zijn, door nadrukkelijk samen kerk te zijn. De jubileumcommissie deed het fraaievoorstel om symboliek te benutten. Zowel het getal tien als het getal twaalf komt met regelmaat in de Bijbel voor. Gecombineerd met de gedachte achter de ronde vorm van de Wilhelminakerk, de gemeente is bijeen geroepen ‘rondom het Woord’, gaan verschillende groepen aan de slag met een bepaald tiental. Iets van hun indrukken komt terug in een kerkdienst, zodat het voor ieder aan bod komt.

2 juni: Tien werkers in de wijngaard/de samenleving, kerngroep35-75