Geloofsgesprekken onderweg naar Pasen

Wie is God? Wat geeft je vertrouwen en waar blijf je maar naar zoeken? Welke weg ben je daarin gegaan? Hoe lees je de Bijbel? Waarom is de kerk belangrijk? Wat vier je met Pasen? Hoe sta je in deze wereld en hoe kijk je naar de toekomst? Het zijn vragen die je misschien niet dagelijks bespreekt, maar die waardevolle geloofsgesprekken op kunnen leveren. Daar is ruimte voor, in vijf avonden in de tijd voor Pasen.

Het is mogelijk om deze avonden te volgen als voorbereiding op het afleggen van de ‘openbare belijdenis’, maar ook wie dat niet van plan is of al belijdenis heeft gedaan, is van harte welkom. Een ruime uitnodiging dus aan iedereen: praat, denk, luister en vertrouw mee!
Maandagavond 5 februari, 12 februari, 26 februari, 4 maart en 11 maart, steeds om
20.00 uur in de Wilhelminakerk.
Aanmelden bij ds. Evelien Plaisier