Regenboogviering 25 augustus 2024

Iedereen is van harte welkom!

U, jij, bent van harte welkom 25 augustus in de Wilhelminakerk.
Iedereen is van harte welkom: iedereen die zich thuis voelt bij de lhbtiqa+-gemeenschap, iedereen die niet omschreven wordt met deze letters, iedereen die zich
(nog) niet thuis voelt bij omschrijvingen, iedereen die zich vertrouwd voelt in de kerk, iedereen die met twijfel of scepsis over de drempel stapt, iedereen met pijn door uitsluiting.

25 augustus hebben we een regenboogviering. In de voorbereiding merkten we op hoe belangrijk het is verhalen te delen, verhalen waarin we ons als queer mensen ook zelf konden herkennen. Veelkleurige verhalen over kracht, plezier, verwondering en ook over dagelijkse zaken, rouw en zorgen.

In de dienst willen we ons laten inspireren door veelkleurige verhalen.
Deze dienst vormt een mooie opmaat naar Dordrecht Pride.

Blekersdijk 41 3311 LD Dordrecht
Ook via livestream te volgen: https://www.youtube.com/@wilhelminakerkdordrecht
In de kerk zijn voldoende mogelijkheden om zo te gaan zitten dat je niet zichtbaar bent op de stream.