Taizé viering,  zondag 20 februari, Wilhelminakerk

Nu de maatregelen en beperkingen rondom Corona versoepeld zijn, willen we jullie uitnodigen voor een Taizé viering, zondag 20 februari in de Wilhelminakerk.

Op de website van Taizé staat deze tekst: Naar Taizé komen betekent uitgenodigd worden om te zoeken naar verbondenheid met God door gemeenschap in gebed, zingen en stilte.

Deze tekst wil ik overnemen om jullie uit te nodigen naar de Taizé viering te komen. Thema van de dienst is: In onze duisternis, ontsteek Heer een vuur dat nooit meer doven zal.

We zingen een aantal mooie liederen, we lezen twee stukken uit de bijbel, er is een kleine mediatie, er is ruimte om een lichtje aan te steken en er zijn momenten van stilte.

Bij het zingen van de liederen worden we ondersteund door gitaar en fluit en we herhalen de liederen een aantal keren.

We lezen een aantal verzen uit Psalm 25 en uit Lucas 6 : 31 – 32 A: Behandel anderen zoals je wilt dat ze jullie behandelen. Is het een verdienste als je liefhebt wie jullie liefhebben?  Een thema wat heel actueel is nu in deze tijd meningen van vrienden of collega’s heel anders kunnen zijn dan je eigen mening rondom alle maatregelen en problematiek rondom corona.

Vanaf 18.30 inloop, eventueel inzingen liederen, vanaf 18.45 stilte, om 19.00 begin van de dienst.

Website van Taizé is: : https://www.taize.fr/nl

We hopen jullie te zien op zondag 20 februari, vanaf 18.30 uur in de Wilhelminakerk.

Met vriendelijk groet,

Annet, Hanneke K., Bram, Eline en Gerrie
Neem contact op met de werkgroep